Включване на мигачите ще е ръчно но лоста не трябва да заеме позиция а трябва само да подаде сигнал за включване на мигачите и да се върне в изходно положение След това сигнал трябва да прекрати действието на мигачите ЕСО ти виждаш решение на изключването но трябва първо да се реши включването което не трябва да е механично Дано сте разбрали какво казвам
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лостче мигачи
Collapse
X
-
Включването може и да не е механично, но все трябва да е по желание на шофьора.
Примерно с махване с ръка наляво или надясно, или с произнасяне на някакви думи..........
Аз лично, чисто логически погледнато, не виждам друг начин.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Устойчивото превключване направо се премахва а лоста при леко чукане реализира трикратно премигване на мигачите а при по голям ход задейства мигачите за постоянно като той си остава в изходно положениеALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеПо новите опели го имат това но незнам как е реализирано
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧак пък страхотно.....
Нали ABS, VDC и пр. работят горе долу на този принцип.
Ся с Вашите четки ще ме амбицирате да взема да копая по въпроса
При Bosch 5.7 VDC до колкото знам, има CAN комуникация между него и ECU.
Тези само с ABS на дали имат CAN.
При тях ще трябва да се свържат кабелите под предния капак за датчиците.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Classicalfamaniac Покажи съобщениеАко го направиш и с опция за CAN, цена няма да има.
При Bosch 5.7 VDC до колкото знам, има CAN комуникация между него и ECU.
Тези само с ABS на дали имат CAN.
При тях ще трябва да се свържат кабелите под предния капак за датчиците.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Малко се усложнява свързването, трябва да се прекарат кабели до моторния отсек.
А може и да взема сигнала от K-линията на АБС на ОБД буксата. Така ще е съвместимо с всички модели.
Не знам обаче, до колко е успешно приложимо софтуерно.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
На този етап направих някои измервания и сметки, които показват, че при един завой на 90 гр. с радиус на кривина от 10 м, от външното колело се получават 388 импулса а от вътрешното - 334. Достатъчно ясно изразена разлика за да бъде "уловена" и ползвана за ориентир.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
По един микропревключвател на лостчето за мигачите за ляво и дясно и сте готови. Те подават сигнал на по едно реле за време за ляво и дясно и готово. като ти трябва по-дълго време, натискаш по закон божи и си си съвсем наред. Какво ви подгони да се човъркате по мозъка?!
Аз лично до сега на 33-ка не съм имал такъв проблем.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment